Omgeving

De Stroberg ligt aan de noordrand van de Veluwe, aan de voet van de Vuursteenberg. Ondanks dat de Stroberg binnen de bebouwde kom ligt, is de ligging uniek te noemen. Het uitzicht vanuit de B&B is weids en rijkt tot aan de Veluwse bossen. Echt een plek om te onthaasten. Vanuit de openslaande deuren loopt u naar uw eigen terras. U kunt hier genieten van de buitenlucht, het uitzicht, uw maaltijd en hopelijk de zon. U kijkt uit naar de plek waar de Veluwse bossen beginnen. Binnen enkele minuten kunt u hier naartoe wandelen, net als naar de bijbehorende heidevelden. Verder ligt de Stroberg op een plek waar zich diverse fietsroutes / nummers en knooppunten bevinden. Elburg en Hattem zijn kleine toeristisch stadjes en liggen op korte afstand. Zoekt u wat meer vertier, dan zijn steden als Kampen en Zwolle onder handbereik. Indien u graag zwemt, dan kunt u naar het Veluwemeer, het Heerderstrand of naar het subtropisch zwembad in Wezep.

In Wezep en Hattem (beide 2-3 km) zijn diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Parkeren is hier gratis. Hattem maakt in en bij de binnenstad wel gebruik van parkeerschijven.

In de buurt kunt u op diverse plaatsen uit eten of eten ophalen. Het aanbod is uitgebreid. Uiteraard is in de steden de keuze uitgebreider. Vraag naar de mogelijkheden.

Daarnaast liggen diverse attractieparken (Walibi-Flevo, Avonturenpark Hellendoorn en Ponypark Slagharen) op relatief korte afstand.